LAC - ליבוביץ-אבניר, יועצים למערכות מזון

LAC - ליבוביץ-אבניר, יועצים למערכות מזון

LAC - ליבוביץ-אבניר, יועצים למערכות מזון

LAC - ליבוביץ-אבניר, יועצים למערכות מזון

פרופיל החברה

אודות LAC - ליבוביץ-אבניר, יועצים למערכות מזון
חברת LAC , החברה הגדולה והמובילה בארץ בתחום הייעוץ למערכי מזון, מספקת פתרון מקיף, איכותי, יעיל, בטוח וחכם בתחום מערכות המזון וההסעדה המוסדית.
החברה מתמחה באפיון, תכנון, בקרה, ייעוץ קולינרי וניהול סיכונים למערכות מזון.
על לקוחותיה הרבים של החברה נמנים חברות וארגונים גדולים ומובילים בתחומם, המגיעים מכלל ענפי המשק: חברות היי-טק, תעשייה, מוסדות בריאות, מוסדות ציבור, מוסדות חינוך ועוד. כולם מעידים על מקצוענות שאינה מתפשרת לצד חוויה גסטרונומית וארגונית ברמה הגבוהה ביותר.

מטרת החברה: לפעול כך שללקוחותינו יסופק מוצר בטוח ואיכותי לצד חוויה גסטרונומית, תוך מיקסום התמורה.

החידוש הגדול בתחום ההסעדה המוסדית
חברת LAC היא היחידה בתחומה, המסוגלת להציע מטריה רחבה של שירותים בתחום ההסעדה המוסדית. החברה מספקת
שירותי ייעוץ ובקרה המקיפים את כל נקודות הממשק בניהול מערך המזון וההסעדה, החל משלב ההקמה-איתור והגדרת
הצרכים וקביעת קונספט ההסעדה, תכנון מערך המזון, הגדרת מודל עסקי-שיווקי, ייעוץ כלכלי, פיקוח על הקמת מערך המזון,
ניהול סיכונים, הבטחת איכות - הגיינה סניטציה ובקרת תהליכים, וכלה בניהול ארגוני, בקרה על התפעול השוטף והתאימות
החוזית, פיתוחים קולינאריים, הדרכות לצוות העובדים וליווי מלא של הלקוחות בכל תהליך העבודה השוטף. החברה נותנת
דגש על נושא ניהול הסיכונים ככלי הממזער נזקים של אחריות שילוחית למנהלים במקרה של הרעלות מזון.

האם אתה בטוח כי הנך מקבל את מלוא התמורה לכספך?
לחברת LAC הפרספקטיבה הרחבה ביותר על שוק ההסעדה, כך שביכולתה לסייע ללקוח למקסם את העלות מול התועלת
בכל הנוגע למערך המזון ולאפשר ללקוח לחסוך כסף רב. במקרים רבים סייענו ללקוחותינו להוזיל את מחיר הארוחה מבלי
לפגוע בתמורה, או לחלופין לשמר את המחיר הנתון ולקבל תמורה גדולה יותר.

תהליך העבודה:

תכנון מערך מזון וייעוץ קולינרי
 
מי הם הנהנים העיקריים?
* הסועדים - הנהנים מארוחות טריות מזינות ומאוזנות, תוך צמצום הסיכוי לקלקולי מזון והרעלת קיבה הפוקדות לעיתים את מערכות ההסעדה המוסדית.
* מנהלי הכספים, משאבי אנוש, משק ומנהלה - החוסכים מעצמם את המרדף האנסופי אחר ספקים, עובדי קבלן וחברות ההסעדה המתחלפות תדיר. חברת LAC עושה זאת עבורכם, עם אחריות גורפת על כל אותם הגורמים הנוגעים במערך ההסעדה.
* הארגון - הנהנה מחסכון במשאבי ניהול, “שקט תעשייתי” ומקסום התמורה. כל אלה הם תוצאה של ניהול יעיל ונכון של חברת LAC למערך ההסעדה הכולל.
 
צוות החברה
חברת LAC מנוהלת על ידי אריאל אבניר, המשמש זה כ - 20 שנה כיועץ מומחה בענף ההסעדה וניהול סיכונים במערכי מזון.
ובועז ליבוביץ, E.M.B.A בניהול אינטגרטיבי ואיכות, בעל נסיון ניהולי בכיר בחברות מענף המזון ומתמחה בניהול מערכי מזון מוסדיים.

צוות החברה מונה אנשי מקצוע מובילים בתחומם, בינהם: טכנולוג מזון, דיאטנית, יועץ הדברה, יועץ תברואה, אדריכל, מעצב ומתכנן מטבחים.

תכנון וניהול פרויקטים

חברת LAC מתמחה במתן ייעוץ לבניית תוכניות עסקיות, ניהול פרויקטים ותכנון מטבחים ומערכי הסעדה .

המומחים של LAC

חברת LAC , החברה הגדולה והמובילה בארץ בתחום הייעוץ למערכי מזון, מספקת פתרון מקיף, איכותי, יעיל, בטוח וחכם בתחום מערכות המזון וההסעדה המוסדית.

בטיחות מזון

חברת LAC מבצעת ביקורות, ליווי והדרכת עובדים באמצעות עקרונות מערכת האיכות HACCP,
חיתוכים ודוחות השוואתיים ומסייעים בניטור אפקטיבי לשיפור מתמיד ומבטיחים ללקחותיך מזון איכותי.

הדרכות מקצועיות

אנשי המקצוע של חברת LAC מעבירים הדרכות איכותיות ומעשירות לטבחים, מנהלי חדרי אוכל ומסעדות. נושאי ההדרכות:
הבטחת איכות, גסטרונומיה ובישול, יזמות ושיווק, ניהול ומזון בריא.

כל הזכויות שמורות © ל-חברת LAC בע"מ