שרותים בסיסיים

שרותים בסיסיים בחברת LAC

שרותים בסיסיים

שרותים בסיסיים בחברת LAC

שרותים בסיסיים בחברת LAC

שרותים בסיסיים בחברת LAC

שרותים בסיסיים

גם צעדה של אלפי ק"מ מתחילה בצעד אחד קטן.
נשמח ללוות אותך לכל אורך המסע, החל מהצעד הראשון שלך בתחום ניהול מערך המזון.
כל מה שצריך לדעת ולעשות לפני ובמהלך העבודה עם מפעיל מערך ההסעדה מונח על כף ידינו
אנחנו מזמינים אותך להצטרף.
תהנה מהדרך...


המדריך השלם למסעיד המתחיל
השלבים הראשונים של קבלת החלטה בכל הנוגע למערך ההסעדה, הם המורכבים ביותר עבור כל ארגון. עוד בטרם בחירת מערך הסעדה שיענה על כל דרישות הארגון, יש לקחת מספר רב של גורמים בחשבון. לשם כך, חברת LAC מציעה פתרון שלם לטיפול בכל נושאי ההסעדה החל משלב ההחלטה על איפיון מערך המזון והשירות, דרך בחירת ספקי המזון ועד לניהול, פיקוח ובקרה על מפעיל מערך ההסעדה על מנת להבטיח בטיחות מזון מקסימלית.

שלב ראשון-הגדרות ומטרות ראשוניות:
 בניית מערכות דיווח סדירות בין מפעיל מערך ההסעדה לארגון.
 יצירת ערוצי תקשורת בהירים בין מפעיל מערך ההסעדה לארגון.
 הגדרת מטרות, צרכים ואילוצים. 
 מיקסום התמורה.
 יצירת שביעות רצון גבוהה אצל הסועדים.

מה כולל סל השירותים בשלב זה? 
  • הגדרה ואפיון של צרכי ההסעדה-הגדרה ואפיון הצרכים הרלוונטיים, הכוללים חישובי עלויות ישירות ואלטרנטיביות, בדיקות היתכנות וכדאיות כלכלית.
     
  • תכנון מערכי הסעדה ומטבחים - ייעוץ קולינרי בתכנון מערכי הסעדה ומטבחים על ידי מתכנן מומחה. 
     
  • סקר צרכים-ביצוע סקר להבנת צרכי הארגון ובמקביל סקר להבנת צורכי הסועדים.
     
  • ביצוע והכנה של מכרזים (ראה הרחבה במסמך נפרד). 

סקרים
ביצוע סקרים רלוונטים למערך המזון הינם כלי חשוב לפני קבלת החלטות להגדרת אופיו של מערך ההסעדה ובזמן הפעלתו 
השוטפת. ביצוע סקר מתאים יכול לחסוך לארגון כסף רב מחד ולמקסם את שביעות רצון הסועדים מאידך. כלל הסקרים 

• סקר צרכים - מטרת הסקר לבחון במקביל את צרכי הארגון: תקציב, שעות פעילות, תפריט, בריאות העובד וכו‘, ובמקביל 
 בדיקה להתאמת פרמטרים אלו לצרכי הסועדים. הבנת הצרכים של הארגון והסועדים והתאמה מקסימלית ביניהם, יסייעו 

• סקר שביעות רצון - סקר זה נערך מעת לעת ומהווה את אחד הכלים העיקריים למדידת איכות השירות המסופקת על-ידי 
 מפעיל מערך ההסעדה. הסקר מפולח על-פי כל כללי המדגם הרלוונטיים: מין, גיל, תפקיד, הכנסה, ומכיל בתוכו מגוון 

• סקר לבחירת תפריטים - שיתוף אוכלוסיית הסועדים בבחירת התפריטים העתידיים על מנת ליצור תחושת שותפות 
 הסקרים מבוצעים על ידי סוקר מקצועי ו/או באמצעות האינטרנט וזוכים לאחוז השתתפות גבוה, המאפשר לארגון לקבל 
מבוצעים על-פי הצורך בכל נקודת זמן. 

ליצירת שביעות רצון גבוהה בקרב הסועדים.
 שאלות מפורטות בנושא איכות המזון המוגש ואיכות השירות המסופק.
 ולמקסם את שביעות הרצון. 
 את ההחלטות הנכונות ביותר עבורו ועבור סועדיו.

רישיונות עסק ורשיונות יצרן
בשנים האחרונות הפך רישיון העסק להפעלת מערך מזון לחלק חשוב בהתנהלות תקינה של ארגונים. מה שרבים אינם 
יודעים הוא שהעדר רישיון עסק מהווה עברה פלילית ועשוי לגרום לחשיפה פלילית וביטוחית ואף לחשוף את מנהלי הארגון 
לתביעות. חברת LAC מתמחה בהוצאת רישיונות עסק למסעדות עובדים ומטבחים, ומפקחת על ביצוע הוראות רישוי עסקים 
בהתנהלות השוטפת של הקבלן. כמו כן לחברה התמחות בליווי והוצאת רשיונות יצרן למטבחים יצרניים.

כל הזכויות שמורות © ל-חברת LAC בע"מ