גם צעדה של אלפי ק"מ מתחילה בצעד אחד קטן.
נשמח ללוות אותך לכל אורך המסע, החל מהצעד הראשון שלך בתחום ניהול מערך המזון.
כל מה שצריך לדעת ולעשות לפני ובמהלך העבודה עם מפעיל מערך ההסעדה מונח על כף ידינו
אנחנו מזמינים אותך להצטרף.
תהנה מהדרך...
המדריך השלם למסעיד המתחיל
השלבים הראשונים של קבלת החלטה בכל הנוגע למערך ההסעדה, הם המורכבים ביותר עבור כל ארגון. עוד בטרם בחירת מערך הסעדה שיענה על כל דרישות הארגון, יש לקחת מספר רב של גורמים בחשבון. לשם כך, חברת LAC מציעה פתרון שלם לטיפול בכל נושאי ההסעדה החל משלב ההחלטה על איפיון מערך המזון והשירות, דרך בחירת ספקי המזון ועד לניהול, פיקוח ובקרה על מפעיל מערך ההסעדה על מנת להבטיח
בטיחות מזון מקסימלית.
שלב ראשון-הגדרות ומטרות ראשוניות:
• בניית מערכות דיווח סדירות בין מפעיל מערך ההסעדה לארגון.
• יצירת ערוצי תקשורת בהירים בין מפעיל מערך ההסעדה לארגון.
• הגדרת מטרות, צרכים ואילוצים.
• מיקסום התמורה.
• יצירת שביעות רצון גבוהה אצל הסועדים.
מה כולל סל השירותים בשלב זה?