תכנון וניהול פרויקטים

תכנון וניהול פרויקטים עם חברת LAC

תכנון וניהול פרויקטים

תכנון וניהול פרויקטים עם חברת LAC

תכנון וניהול פרויקטים עם חברת LAC

תכנון וניהול פרויקטים עם חברת LAC

תכנון וניהול פרויקטים

התמחות במתן ייעוץ לבניית תוכניות עסקיות, ניהול פרויקטים ותכנון מטבחים ומערכי הסעדה.

ניהול פרוייקטים-תכנון מטבחים ומערכי הסעדה
כחלק מתפיסת ניהול איכותי ובטיחות מזון בחדרי אוכל, מסעדות ומטבחים, מבצעת חברת LAC תכנון של מערכי הסעדה ומטבחים.
התכנון כולל: הבנת צרכי הלקוח והגדרת מטרות, אומדני תקציב, פרוגראמות תפעוליות למטבחים וחדרי אוכל, חלוקת
שטחים ראשונית מול יועצים, תכנון פונקציונאלי של מטבח וחצר הגשה )כולל כל התכניות הנדרשות( קבלת אישורים
עקרוניים ממשרד הבריאות להתאמה לדרישות, ביצוע מכרז ציוד לספקים רלוונטיים, ליווי הלקוח ופיקוח על הקמת המטבח
וחצר ההגשה. כמו כן, על-פי דרישת הלקוח, ליווי לקבלת רישיון עסק/יצרן למערך הייצור וההסעדה. אנו מלווים את הלקוחות
החל מהצעד הראשון בדרך אל מערך הסעדה המתאים ביותר לארגון, במטרה ליצור בסיום התהליך את ההתאמה הטובה
ביותר עבור קהל הלקוחות.

מהחזון ועד לתפעול - מגלים את הפוטנציאל האמיתי של העסק
סוף מעשה במחשבה תחילה-חשוב להבין שכבכל עסק, ידע הוא מפתח בסיסי להקמתו והצלחתו של עסק בתחום המזון.
בניגוד לעסקים אחרים, תחום המסעדנות נמדד באגורות ולא בשקלים: עגבנייה שנפלה, מנה שנשרפה, כמות מוגזמת של
גבינה- אלה אגורות שמצטרפות לעשרות ומאות אלפי שקלים בשנה. לשם כך חברתנו מעמידה לרשות היזמים )חדשים
וותיקים(, כלים מעשיים לניהול עסק משגשג. ייעוץ תיאורטי ומעשי, החל מהגדרת מטרות העסק, הבנת צרכי הלקוחות, פילוח
שוק, התווית אסטרטגיה עסקית ופיננסית, הגדרת היקפי עבודה נדרשים, הקניית מודלים להבנת עסקי המזון, וליווי צמוד
משלב ההקמה עד לשלב התפעול.

בניית תוכנית עסקית
תכנית עסקית קודמת לשלב הקמת מערך ההסעדה. מהות התוכנית העסקית היא בחינת התכנות העסק תוך הגדרת
המטרות: הבנת הסביבה השיווקית, בניית אסטרטגיה פיננסית מתאימה, בחינת רגישות העסק לשינויים במספר הסועדים
ובממוצע לסועד. משכלול נתונים אלו, ניתן לקבוע מודל רצוי להחזר ההשקעה ולרווחים הצפויים. חברת LAC בונה עבור
היזם תכנית עסקית מפורטת, שלב אחר שלב, עד להצלחה.

בקרה וניהול שוטף
מערך בקרה יעיל הינו מערך שביכולתו לבחון ולמדוד מספר פרמטרים רלוונטיים, המאפשרים למנהל להעריך את רווחיותו
של העסק, בכל זמן נתון. מרבית בעלי העסקים נסמכים על רואה החשבון המנפק דו"ח פעילות חודשי. החיסרון הינו שדו"ח
הפעילות מגיע רק בדיעבד, לאחר שהחודש השוטף הסתיים ולכן אין אפשרות להשתמש בו בכדי לתקן דברים תוך כדי
פעילות שוטפת.

הפתרונות שאנו מציעים:
בנוסף לשירותי ייעוץ קולינרי, חברת LAC מציעה מערך בקרה שוטף של כלל ההוצאות וההכנסות של העסק, בין השאר: שליטה ברכש, ציוד וחומרי גלם, דו”חות ניהול פחת, תכנון והוצאות כוח אדם, הוצאות קבועות ומשתנות. בעזרת מערך בקרה זה ניתן להעריך בכל נקודת זמן
את רווחיות העסק, וכנגזרת מכך את הפעולות אותן יש לבצע על-מנת למקסם את הרווח.

כל הזכויות שמורות © ל-חברת LAC בע"מ