השתלמות מקצועית
יזמות, הדרכה והשתלמות מקצועית | ידע: הכח שמוביל עסקים בתחום ההסעדה
 
פתאום קם אדם...
ופותח מסעדה. מסעדות ובתי קפה קמים ונסגרים בתדירות גבוהה מתחומים אחרים. למה? ידע.
ידע קודם ליזמות, הקמה וניהול עסק בתחום ההסעדה. ידע הוא בעל חשיבות עליונה להשרדות בתחום.
חברת LAC מעמידה לרשות אותם יזמים השואפים להכנס לתחום, את הכלים לפתיחת עסק - ידע
תיאורטי ומעשי, מודלים לניהול הצלחה, ליווי צמוד ובקרה על הניהול השוטף. ככה כן בונים מסעדה.
 
תכנית עסקית - סוד ההצלחה !
מסעדות ובתי קפה הם עסקים עתירי ממון, לכן קיימת בהם בעיה קשה של החזר ההשקעה.
אנו בחברת LAC בונים עבור היזם תכנית עסקית של על סמך צד הוודאות. כלומר: הערכה ברורה
של הוצאת ההקמה והוצאות ההפעלה, המעניקים לעסק את האפשרות ליצור את מערכת היחסים
העיסקית הטובה ביותר להצלחתו. במסגרת התכנית העסקית ילמד לעקוב באופן שוטף אחר
הכנסות והוצאות ולתכנן טוב יותר את פעולותיו העתידיות.
 
קורסים והשתלמויות
בעל מסעדה נדרש למיומנויות אירוח וניהול, אבל הוא גם חשמלאי, טבח ושוטף כלים לעת מצוא...
מעל הכל, עליו להיות מנהל חשבונות בקי בפרטים וקורא דוחות. כחלק מתפיסת הניהול שלנו, אנו מעבירים
הדרכות מקציועיות לטבחים, מנהלי חדרי אוכל ומסעדות. ההדרכות כוללות נושאים שונים ומגוונים כגון:
הבטחת איכות, גסטרונומיה ובישול, יזמות ושיווק, ניהול ומזון בריא. אנו מאמינים כי זוהי הדרך היחידה
לענות על כל ציפיות הסועד מחד ועל ציפיות הארגון מאידך.
קבצים מצורפים
כל הזכויות שמורות © ל-חברת LAC בע"מ