ייעוץ קולינארי

ייעוץ קולינארי
חברת לאק - מומחים לייעוץ קולינארי.

ליועץ הקולינארי תפקיד מרכזי בהכוונת בעל העסק. היועץ הקולינארי צריך לכוון את בעל העסק לקבלת החלטות נכונות יותר וחכמות יותר לגבי העסק שהוא מקים:

1. ציוד מטבח
2. ספקים
3. כלי הגשה
4. הכשרת צוות העובדים
5. תכנון תפריט יצירתי ומקורי שיתאים לאופי המקום וכמובן שיהיה ריווחי
6. גידול ברווחיות וחיסכון בהוצאות.
7. בניית תפריטים המותאמים למיקום העסק ולאופיו
8. התקשרות עם ספקי המזון והציוד המובילים ובעיקר עם מחירים הוגנים שיחסכו הרבה כסף בשוטף ע"י.
9. הקטנת עלויות המזון
10. בניית צוות ותאמתו למקום, הכשרת צוות העובדים וכתיבת חוברות נהלים לעבודה.

ליועץ הקולינארי תפקיד קריטי וחשוב בהכוונת בעל העסק.

לפעמים זה מה שעושה את ההבדל בין עסק שמנסה לשרוד,לעסק שבונה את עצמו לטווח הארוך.
המון בעלי מסעדות משקיעים את מיטב כספם על דברים שנראים להם כחשובים יותר כגון עיצוב, פרסום ושיווק, מאשר הדבר העיקרי שהוא הייעוץ הקולינארי.

חברת לאק, תאפשר לכם לנהל את מערך ההסעדה שלכם טוב יותר וחכם יותר על ידי ייעוץ קולינארי ומתן פתרונות רווחיים.
היועצים הקולינאריים שלנו מומחים במתן פתרונות חכמים, ויעזרו לכם לעבור את כל המכשולים שיהיו בדרך עד להשלמת העסק.
קבצים מצורפים
כל הזכויות שמורות © ל-חברת LAC בע"מ